Tip: even geen tijd om je iPhone op te nemen?

Het overkomt iedereen wel eens, je wordt gebeld en hebt even geen tijd/zin om je iPhone op te nemen. Apple heeft daarvoor een handige oplossing verzonnen in IOS 6. Als u gebeld wordt kunt u, door simpel het icoontje met het telefoonhoorntje naar boven te schuiven, kiezen uit 2 opties:

  • “Antwoord met bericht”
  • “Herinner mij hieraan”

Bij antwoord met bericht kun je kiezen uit vooraf ingestelde berichten, bijvoorbeeld, “ik zit in vergadering, ik bel je straks terug” of wat je ook maar wilt. Dan kun je met 1 druk op de knop een berichtje sturen naar de beller zodat deze weet dat even geen tijd hebt en terugbelt.

Bij Herinner mij hieraan kun je kiezen uit Over 1 uur, Als ik vertrek, Als ik thuis kom, Als ik op werk kom. Bij de laatste 3 opties wordt gebruik gemaakt van je huidige locatie, verlaat je deze locatie, of kom je hier juist aan zoals bij de laatste 2 opties, krijg je een melding dat je moet terug bellen.

Weiger of neem op

 

Dit bericht delen via: