Mac support

Heeft u een Mac computer en loopt u tegen problemen aan? Schakel dan MacYourDay in voor uw Mac support. Als Mac specialist is het verhelpen van problemen met uw Mac voor ons geen probleem. De Mac support die MacYourDay levert gaat verder dan alleen het verhelpen van problemen. U kunt bij ons ook terecht voor het overstappen van Windows naar een Mac of voor advies bij de keuze voor een Mac. Kortom, de Mac support van MacYourDay zorgt er voor dat u direct aan de slag kunt met uw Mac!

Diensten Mac support

Niets is vervelender dan een Mac die niet naar behoren werkt. Daarom biedt MacYourDay u verschillende diensten aan voor uw Mac support. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Advies over uw Mac. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een Mac of het kopen van hard- en software.
  • Installatie. Wanneer u een Mac heeft gekocht, is het belangrijk dat deze op de juiste manier wordt geïnstalleerd. MacYourDay helpt u hierbij!
  • Onderhoud aan uw Mac. Onderhoud is erg belangrijk om uw Mac goed te laten werken. MacYourDay verzorgt het Apple onderhoud, waaronder onderhoud aan uw Mac.
  • Verhelpen van problemen. Werken programma`s op uw Mac niet meer of wil uw Mac niet meer opstarten? Ook daarvoor kunt u Mac support inzetten.
  • Overstappen. Gaat u overstappen van Windows naar een Mac? MacYourDay legt uit wat er anders is en waar u op moet letten.
  • Data recovery. U kent het vast wel. Per ongeluk het verkeerde bestand verwijdert. En nu? MacYourDay herstelt uw bestanden.

Zoals u ziet is de Mac support die wij aanbieden zeer uitgebreid. Omdat alle diensten afgestemd worden op uw wensen, proberen wij uw problemen zo goed mogelijk op te lossen!

Meer weten over de Mac support die MacYourDay aanbiedt? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw Mac problemen.