SSD in 1 dag laten inbouwen?

Wist je dat het inbouwen van een nieuwe SSD-schijf dé manier is om je Mac sneller te maken? En als je dat door MacYourDay laat doen, heb je jouw Mac al binnen 1 werkdag terug!

Maak een afspraak

Waarom een nieuwe SSD-schijf jouw beste keus is

Is je Mac traag geworden? Of heb je het gevoel dat hij aan vervanging toe is? Dan is het kopen van een dure nieuwe Mac vaak helemaal niet nodig. Door een nieuwe SSD-schijf in te bouwen, presteert je Mac namelijk beter dan ooit.

Als ervaren specialist in Apple-producten levert MacYourDay de beste service tegen een eerlijke prijs, toegespitst op jouw wensen.

Macbook

Drie jaar garantie

Onze SSD-schrijven zijn van de allerhoogste kwaliteit en zijn zeer duurzaam en betrouwbaar. Onze schijven maken gebruik van de zogenaamde SLC-techniek (Single Level Cell), in tegenstelling tot vele andere merken die gebruik maken van bijvoorbeeld MLC of TLC-techniek (Multi/Triple Level Cell). Je krijgt op onze SSD’s dan ook 3 jaar garantie!

SSD-schijf in 1 dag laten inbouwen?

Wanneer de hardware van je Mac aan vervanging toe is, is het belangrijk dat dit op professionele wijze gebeurt. MacYourDay helpt je daar graag mee en zorgt dat jij je Mac al in 1 werkdag terug hebt. Zo hoef je ‘m maar heel eventjes te missen en kun je snel weer aan de slag!

Neem vrijblijvend contact op