Mac onderhoud

Wanneer u Mac het naar behoren doet, is er niets aan de hand. Vaak denkt u er dan ook niet aan om uw Mac te onderhouden zodat uw computer goed blijft werken. Toch is Mac onderhoud erg belangrijk. MacYourDay kan u helpen bij uw Mac onderhoud. Ook voeren wij het Mac onderhoud voor u uit. Meer weten? Neem contact met ons op!

Zelf Mac onderhoud uitvoeren

Het is mogelijk om zelf Mac onderhoud uit te voeren. Daarbij is het wel van belang dat u het op de juiste manier uitvoert. Om u te helpen bij het onderhoud aan uw Mac, geven we u een aantal tips.

  • Ruim uw ‘automatische opstart programma’s’ op. Dit maakt het opstarten van uw Mac een stuk sneller.
  • Verwijder programma’s die u niet gebruikt. Programma’s die u niet gebruikt nemen onnodige ruimte in beslag.
  • Houd de ruimte op uw harde schijf regelmatig in de gaten. Door ruimte op uw harde schijf te bewaren zal uw Mac minder snel langzaam worden.
  • Installeer updates. Updates zijn er niet voor niets. Door de updates te installeren blijft uw Mac goed werken.
  • Maak back-ups van uw Mac. Mochten er problemen voorkomen dan kunt u altijd weer terugvallen op eerdere versies.

Mac onderhoud door MacYourDay

Om er zeker van te zijn dat uw Mac onderhoud op de juiste manier wordt uitgevoerd, kunt u er voor kiezen om het Mac onderhoud door MacYourDay uit te laten voeren. Als specialist in Mac computers weten wij precies wat we moeten doen. Wij helpen u niet alleen telefonisch of online, maar komen ook op locatie om het Mac onderhoud uit te voeren.

Meer weten over het Mac onderhoud of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!