Een betaalbare mac kopen of je oude mac verkopen? Dat kan bij RefurbishedMacs.nl

Macbook

Vanuit MacYourDay merken we dat de vraag naar goede refurbished macs alleen maar toe neemt. Om aan deze groeiende vraag te voldoen hebben wij RefurbishedMacs.nl in het leven geroepen. Bij RefurbishedMacs.nl hebben wij een groeiende collectie op voorraad. Al onze macs zijn met zorg geïnspecteerd en van de hoogste kwaliteit. Wij leveren macs uitsluitend met de originele Apple accessoires zoals magsafe adapters, magic mouse en keyboards. Ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons gerust weten en wij doen ons best om een mac te vinden die volledig aan jouw wensen voldoet.

Je oude Mac is geld waard

Heb je een oude mac thuis waar je niets mee doet? En is het apparaat nog in goede conditie en niet ouder dan vijf jaar? Dan kopen we bij RefurbishedMacs.nl jouw mac graag op. Laat de waarde van jouw mac door ons inschatten en stuur ons een e-mail via inkoop@refurbishedmacs.nl. Om de waarde zo goed mogelijk in te kunnen schatten hebben we goede foto’s nodig van verschillende aanzichten, vermeld ook het serienummer en de specificaties zoals processor, videokaart, geheugen, soort en grootte van de harde schijf. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter we de schatting kunnen maken.

Tip: de specificaties van jouw mac kun je vinden door links bovenin je scherm te klikken op het Apple logo en dan de optie ‘Over deze Mac’ aan te klikken.

Wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje!

Dit bericht delen via: