Diensten

Is er iets mis met de software of hardware van uw Apple-product? Specialist MacYourDay levert service en support. Of het nu gaat om advies, onderhoud, beheer, optimalisatie of integratie: bij MacYourDay krijgt u ondersteuning – zowel op locatie als op afstand.

Een fenomeen

In 1997 wankelde Apple nog op de rand van faillissement. Inmiddels torent het bedrijf in waarde en aanzien ver boven alle concurrentie uit. Wereldwijd kiezen steeds meer mensen voor een iMac, MacBook, iPad, iPhone en iPod vanwege het strakke design, het enorme gebruiksgemak, de snelheid en stabiliteit. Apple is niet alleen cool, alles werkt ook moeiteloos met elkaar samen. Het geheim zit ‘m erin dat Apple de hardware en de software zelf maakt. Producten zijn dus onderling op elkaar afgestemd en uitvoerig getest. Tel al die voordelen bij elkaar op en ontdek dat de aanschaf van een Mac op langere termijn een stuk voordeliger is dan een Windows-apparaat.

Support

Al dat gebruiksgemak betekent niet dat u geen omkijken meer heeft naar uw Apple-producten. Er kan bijvoorbeeld iets opduiken wat toch niet helemaal soepel werkt. Misschien wilt u wel andere apparaten combineren met producten van Apple? Of komt u simpelweg tijd tekort om alle mogelijkheden zelf te ontdekken en benutten? Gelukkig is er dan MacYourDay met de online Apple support.

Download de Support app

Overzicht diensten MacYourDay

Hieronder vindt u een overzicht van alle diensten die MacYourDay u aanbiedt.

Advies

De juiste Mac of de juiste randapparatuur kiezen, kan soms flink lastig zijn. Met passend advies van MacYourDay kunt u een afgewogen keuze maken. We komen bij u langs om uw wensen en verwachtingen helder in kaart te brengen. Wij geven zowel Apple advies als Mac advies. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Installatie

Heeft u een nieuwe computer of is uw systeem toe aan een upgrade? Ook dat regelt MacYourDay allemaal voor u. Overigens adviseren we bij een upgrade altijd een clean install uit te voeren. Het is verleidelijk om de upgrade gewoon over het bestaande systeem heen te zetten – snel en lekker makkelijk – alleen kan dat soms vervelende bijwerkingen opleveren. Om verwarring te voorkomen: een upgrade gaat van 10.7 naar 10.8. Een update is de stap van 10.8.1 naar 10.8.2.

Onderhoud

Loopt uw Mac nog als een zonnetje? Is hij up-to-date en blijft lekker op de snelheid? Met een vaste interval onderhoudt MacYourDay uw systeem. Dan blijft uw computer altijd betrouwbaar. Tip: wacht bij updates altijd een poosje met installeren. Soms zit er nog weleens een kinderziekte in die Apple later verhelpt. En voorkomen is altijd beter dan genezen, toch?

Oplossingsgericht

Plotseling steekt een probleem de kop op: uw mailprogramma weigert berichten te versturen. Of uw computer start niet meer op. In die gevallen is het fijn als iemand het voor u oplost. MacYourDay zet er zijn tanden in en gaat op zoek naar de oorzaak.

Overstapservice

Wilt u overstappen van Windows naar Mac? MacYourDay helpt u graag! Wij zetten uw bestanden over en zorgen ervoor dat de instellingen in orde zijn. U kunt meteen aan de slag en natuurlijk leiden we u graag even rond! Voordat u overstapt kijken we eerst goed naar uw wensen, de software en randapparatuur waarmee u werkt. Ons advies spitsen we toe op uw situatie.

Aanleggen en ouderhouden van netwerken

Zit de snelheid en de stabiliteit van uw netwerk u dwars? Naarmate een netwerk veroudert kunnen er problemen ontstaan. MacYourDay meet uw netwerk door en ontdekt welke boosdoener zorgt voor instabiliteit of vertraging.

Data recovery

Per ongeluk iets verwijderd van uw Mac wat echt niet weg mocht? Is uw harde schijf gecrasht en er is geen back-up? Geen paniek! MacYourDay kan vaak uw verloren data nog wel redden. Natuurlijk adviseren we om altijd te werken met back-ups. Maar we weten hoe dat gaat. Daarom zeggen we maar zo: ‘als het kalf verdronken is, dan… is er MacYourDay!’

HomeCinema systeem

U wilt uw Mac gebruiken als mediacentrum? Lekker makkelijk al uw foto’s, films, muziek en games afspelen via uw homecinema-system. Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

Domotica

Wist u dat u veel apparaten kunt bedienen met uw iPhone, iPad of Mac? Zet vanuit de luie stoel alle lampen aan of uit, bedien de dimmer. U kunt uw lampen zelfs verdelen in groepen en vervolgens met timers inschakelen. Of nog iets futuristischer: raadpleeg uw energiegebruik via de iPhone, zet vanuit bed de deurbel uit, test een rookmelder of laat het zonnescherm of rolluik zakken. Maak van uw winkel of woning het huis van de toekomst! Vraag naar de mogelijkheden.

Uw wensen centraal

Alle diensten van MacYourDay draaien om kwaliteit. Uw wensen staan centraal, daarom nemen we de tijd voor uw situatie. Achter de schermen onderhoudt MacYourDay contact met andere betrokkenen, zoals softwareleveranciers, internetproviders en aanbieders van telecommunicatie-oplossingen. Voortdurend houden wij uw wensen in het oog. Daardoor krijgt u uiteindelijk het product dat naadloos aansluit op uw verwachtingen. Onze missie is niet voor niets: MacYourDay!

  • integreert probleemloos een Mac in uw bedrijf
  • verzorgt het totale systeembeheer
  • zorgt voor de soepele aanleg, installatie en systematisch onderhoud van uw draadloze of bekabelde netwerk
  • levert Macs, iPads en iPhones, randapparatuur en accessoires
  • biedt technische ondersteuning op locatie en op afstand voor u of uw gebruikers

Zoekt u een nieuwe Apple-computer of staat u voor de keuze voor extra randapparatuur of software? Ook daar is MacYourDay u graag bij van dienst. Bel 0654313124 of stuur een e-mail.