Automatiseer je huis

Gemak dient de mens. Dat moeten de makers van HomeWizard ook hebben gedacht. Sinds vorige week zijn wij officieel reseller van HomeWizard. Met HomeWizard is het makkelijk om je huis te automatiseren. Het mooie is dat het samenwerkt met het inmiddels erg bekende systeem van KlikaanKlikuit. Al je bestaande KlikaanKlikuit apparaten zijn simpel toe te voegen aan een HomeWizard systeem waardoor je alles met je iPhone, iPad of via een webbrowser op welke computer ter wereld is te bedienen. Dat is natuurlijk nog niet alles. Je kunt ook scenes maken waarmee je meerdere lampen of apparaten in 1 scene kunt stoppen.
Bijvoorbeeld de sfeerverlichting in de woonkamer, en met 1 druk op de knop alle sfeerverlichting aan, of bijvoorbeeld de buitenlampen. Maak bijvoorbeeld een scene aan voor opstaan of naar bed gaan. Met 1 druk op de knop alle lampen uit, de apparaten uit, de rolluiken naar beneden en noem maar op, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Daarnaast zijn deze ook simpel te programmeren zodat bijvoorbeeld een scene op een betaald tijdstip aan of uit gaan, of bijvoorbeeld na zonsopkomst, of zonsondergang. Bijvoorbeeld handig als u op vakantie bent.
Daarnaast heb je ook bewegings-sensoren waarmee je bijvoorbeeld bij beweging een bepaalde groep lampen kunt laten aan of uitgaan, daarnaast kun je instellen hoelang deze na beweging mogen blijven branden. Heb je bijvoorbeeld een draadloze bel, stel deze dan in dat als deze ingedrukt wordt dat je niet alleen de bel hoort en bijvoorbeeld ook op je iPhone de bel afgaat, maar stel het zo in dat de lamp in de gang aangaat zodat het licht is als je naar de deur loopt. Het kleinste kamertje in het huis voorzien van een bewegingsdetectie zodat het licht vanzelf aan en/of uitgaat.

Het is ook mogelijk om uw energie te monitoren. Dit maakt je zeker bewuster van het gebruik van energie wat weer resulteert in een besparing op uw energiekosten.

Voor de liefhebbers is er ook een mogelijkheid om een volledig weerstation op te bouwen die volledig traceerbaar is via de iPhone. Uitbreidbaar met thermometers, windmeters, uv meters en regenmeters. Handig om bijvoorbeeld meerdere vertrekken in de gaten te houden qua temperatuur of bijvoorbeeld het vriesvak.

Ook kun je je huis er tot op bepaalde hoogte mee beveiligen. Monteer draadloze magneetcontacten op uw ramen en deuren en zie altijd welke ramen en deuren er open en/of dicht zijn en ontvang een melding als er een raam of deur opengaat.

Sinds kort is het ook mogelijk om rookmelders in het systeem op te nemen zodat je een melding krijgt op het moment dat er rook gedetecteerd is.

Kortom een heel mooi systeem wat nog volop in ontwikkeling is en dus heel regelmatig nieuwe mogelijkheden bij komen zodat u steeds meer kunt genieten van uw geautomatiseerde huis. Alles werkt draadloos dus het is niet nodig om te boren en kabels te trekken. Daarnaast is het ook nog eens een betaalbare oplossing. Automatiseer je huis en vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Dit bericht delen via: