Altijd en overal online

Altijd en overal online met behulp van je iPhone. Wat bedoel ik daarmee? Nou, het is dus mogelijk om je iPhone in te stellen als “Persoonlijke Hotspot”. Dit betekend dat je je iPhone een draadloos (of bedraad) netwerk laat opzetten zodat je met al je andere apparaten zoals een laptop, een iPad of welk ander apparaat met Wi-Fi of bluetooth online kan gaan door verbinding te maken met je iPhone. Dit werkt heel simpel. Ga op je iPhone naar instellingen en dan naar Persoonlijke hotspot (iOS 6). Dan krijg je de mogelijkheid om de hotspot te activeren. Je kunt dan zelf een wachtwoord invullen die je kunt gebruiken om verbinding te maken.

       

 

 

 

 

 

 

 

Zoek nu, op het apparaat waarmee je online wilt, via de Wi-Fi of bluetooth instelling naar de naam van je telefoon. Maak daarmee verbinding en vul het wachtwoord in wat je op de iPhone ingesteld hebt en je bent online.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens zie je de bovenkant van het scherm van de iPhone blauw worden en aangeven hoeveel verbindingen er momenteel zijn opgezet. In dit voorbeeld heb ik mijn iPad verbinding laten maken en geeft hij dus aan, 1 verbinding. Let wel op dat het data verbruik van je abonnement op deze manier wel sneller verbruikt kan zijn. Veel plezier en gemak gewenst.

 

 

Dit bericht delen via: